Re Make - ge miljörummet ett lyft

Re Make - ge miljörummet ett lyft

Med tjänsten Re Make utför vi renovering av miljörum som ger användare och transportörer de bästa förutsättningar.

Vi målar om, fräschar upp och gör fint så att förändringen blir alltmer tydlig och inspirerar besökaren att ta det extra steget och slänga rätt saker i rätt kärl.

Anmäl intresse

Renovering och underhåll och av miljörum

Få snabbt ett fint miljörum som fungerar! Vi kan hjälpa er med en snabb uppfräschning som till exempel tvättning av golv, kärltvätt, att sätta upp nya skyltar, tydlig information kring källsortering m.m. Re Company utför även mer omfattande renoveringar av miljörum och inreder med utrustning som ger användare och hämtentreprenörer de bästa förutsättningar.

Efter genomförd utredning med Re Consulting ger vi förslag på logistiska lösningar för bästa miljönytta. Miljörummen renoveras enligt specifikation och utrustas med vald utrustning. Till exempel tydliga skyltar i enlighet med de fraktioner som används för källsortering samt kärl. Slutligen knyts renoveringen ihop med ett utbildnings- och informationspaket för personal och användare. För större fastigheter föreslår vi att göra en utredning för att klargöra behoven. Läs mer om tjänsten under fliken Re Consulting.

Re Company ser till att de nya rutinerna för hämtningar implementeras till transportörerna. Vi knyter ihop processen och Re Make-tjänsten avslutas med ett utbildnings- och informationspaket för personal och användare.

Information och utbildning

Tillsammans med kunden tar vi fram riktlinjer för hur avfallshanteringen ska fungera. Sorteringsguide med bilder som förklarar alla fraktioner samt informationsmöten med alla användare efter genomfört förändringsarbete.

 

Re Make -  i korthet:

  • Behovsanalys gällande er totala avfallshantering. Våra konsulter tar hänsyn till hela processen - från användare till transportör och belyser kostnader, avfallstyp, volym samt skötsel av miljörum.
  • Förslag på lösning för anpassning av utrymmen, logistik, hämtningsfrekvenser för olika fraktioner, skötsel m.m.
  • Genomförande och implementation. Utrymmen anpassas enligt specifikation.
  • Drift och skötsel – uppstart av hämtningar samt skötsel av miljörummet.
  • Information och utbildning om hur avfallshanteringen ska fungera genomförs till alla användare.

Gillar du kakor?

För att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats placerar vi ovanligt vanliga cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår

Kontakta oss!

Här kan du lämna en intresseanmälan, boka en hämtning eller göra en felanmälan.