Om Re Company

Re Company är ett mindre bolag vilket gör att vi är snabba och lyhörda för era behov. Vi värnar om en familjär stämning som skapar en trygghet för er. Med erfaren och mångsidig personal samt via våra partners kan vi erbjuda en helhetslösning för hela fastigheten.

Vårt arbetssätt präglas av ansvar för vårt uppdrag, tydlighet i vår kommunikation, stor flexibilitet och proaktivitet. Vår servicepersonal har lång erfarenhet och hjälper gärna till när ni har frågor eller problem som behöver lösas. Vår ambition är att alltid ge er en god service och göra det lilla extra. Våra nöjda kunder är fastighetsägare, förvaltningsbolag, bostadsrättsföreningar, företag och kommuner.

Ordning och Reda - Rent & Snyggt är våra ledord i allt vi gör!

Här jobbar vi

Anders Fladvad
Anders Fladvad
VD

Re Company består av ett härligt gäng medarbetare. Det är så kul att vara med i ledningen för detta kreativa gäng som hela tiden strävar efter utveckling och att hjälpa våra kunder på bästa sätt.

Albert Wickman
Albert Wickman
Miljökonsult

Jag jobbar med att lösa problem med avfallshanteringen för fastighetsägare. Att få en hållbar och miljöriktig avfallshantering är möjligt även med dåliga förutsättningar. Ett fungerande miljörum med full sortering är till allas glädje.

Suzanna Nystrand
Suzanna Nystrand
Ekonomi- och driftsansvarig

Jag löser våra kunders behov och sitter som spindeln i nätet med ansvar för den operativa driften, ekonomi och personal. Jag brinner för att hjälpa, effektivisera och kostnadsanalysera. Vi är ett härligt gäng och hjälper våra kunder på bästa sätt.

Anna Fladvad
Anna Fladvad
Ekonomi och administration

Jag arbetar med ekonomi, administration och marknadsföring. Vi på Re Company har ett härligt engagemang som ger mig en stor arbetsglädje. Min ambition är alltid att ge en god service och göra det lilla extra för våra kunder och medarbetare.

Joel Wickman
Joel Wickman
Miljötekniker

Det bästa med Re Company är mina kollegor. Vi har alltid kul och fokusen är på topp. Det finns inga problem som vi inte kan lösa. Gemenskapen och tryggheten är något man alltid kan förlita sig på. Att hjälpa klimatet varje dag är ett stort plus.

Anil Zubovic´
Anil Zubovic´
Miljötekniker

Jag jobbar med skötsel av miljörum, källsortering och att hämta grovsopor. Att hålla rent och snyggt är viktigt. Det är roligt att kunna göra skillnad så att kunderna är nöjda med sina utrymmen i fastigheten.

August Gustafsson
August Gustafsson
Miljötekniker

Jag jobbar på Re Company för jag tycker det är ett varierande och givande jobb. Jag gillar att göra det där ”lilla extra” så att kunden blir väldigt nöjd med arbetet jag utfört. Det är skönt efter att ha utfört ett stort jobb där man verkligen ser stor skillnad.

Martin Gustafsson
Martin Gustafsson
Miljötekniker

Jag jobbar på fältet med driften, att hämta grovsopor och med fastighetsskötsel. För mig är det viktigt med lyhördhet och att hitta en lösning.

Torbjörn Svensson
Torbjörn Svensson
Fastighetstekniker

Jag jobbar med fastighetsskötsel i framför allt kommersiella fastigheter. Det är en utmaning att lösa olika bekymmer i en fastighet.

Vi vill bidra och sponsring är en viktig del av vårt sociala ansvar och hållbarhetsarbete.

Vi sponsrar!

Gillar du kakor?

För att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats placerar vi ovanligt vanliga cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår

Kontakta oss!

Här kan du lämna en intresseanmälan, boka en hämtning eller göra en felanmälan.